Luni-Sâmbătă 09.00 - 17.00 +40 737 744 312

Părerile

Clienților

Georgiana
"Eu o cunosc pe Andreia de când mi-a făcut poze cu omulețul la purtător. Am apreciat veselia și profesionalismul ei din primul moment. Apoi i-a făcut poze de newborn domnului V. cu multă dăruire și tandrețe. De atunci și până acum nu avem eveniment fără ea și camera ei, dar nu numai la evenimente ne face poze, ci mereu când ni se face de amintiri este disponibilă și amabilă. FaceMulțumim!"

Georgiana
-
Nicoleta
"O persoana cu energie pozitiva! Un fotograf profesionist cu multa rabdare, iar decorurile superbe de fiecare data! The Best! ❤"

Nicoleta
-
Gratiela
"O recomand pe Andreia pentru răbdare, profesionalism. Pozele de la botezul băiatului meu au ieșit superbe ! Multumim din suflet!"

Gratiela
-
Mary
"Am colaborat cu ea atât la botezul fetitei cât și al băiețelului meu, a fost foarte atenta pe perioada evenimentului și au ieșit niște amintiri foarte frumoase, o recomand! 😍😍"

Andreea
"Multumim pentru imortalizarea clipelor magice ale primului nostru Craciun, alaturi de baietelul nostru. Ne-ati oferit bucati de amintiri ce peste ani vor fi adevarate comori pentru suflet. Abia astept urmatoarea ocazie sa ne intalnim."

Florentina
"Cele mai frumoase poze de newborn cu băiețelul le am datorită ei!!! Mulțumesc mult pentru răbdare și profesionalism!"

Florentina
-
Violeta
"O recomand pe Andreia ca fotograf profesionist și ca om, este o persoana deosebita, calda și receptivă."

Cristina
"Mă bucur că te-am cunoscut, punctuala, profesionistă, ai dat viață pozelor noastre și avem amintiri superbe acum, vom mai reveni la tine! Mulțumim Andreia nota 20!"

Cristina
-
Loredana
"Am gasit-o pe Andreia "din greseala" pe facebook si din prima secundă am zis ca pe ea o vrem pentru sedinta foto maternity. Mă bucur că intuiția mea nu a dat gres, este minunata ca fotograf, dar și ca om! Un fotograf profesionist cu o imaginatie debordanta, o recomand din toata inima!!"

Loredana
-
Iulia
"Andreia este un om cald, profesionist, te face sa te relaxezi, te ajuta foarte mult cu indicatii, in cazul nostru a facut eforturi sa pacaleasca piticii sa se uite in obiectiv, am depasit atat timpul alocat cat si nr de poze. Am primit pozele foarte rapid si sunt de o calitate exceptionala. Inainte de a fi un fotograf profesionist este un om bun si cald. Toti cei care o vor solicita vor fi mega incantati de poze."

Catalina
"O experienta plina de emotii, capturate de catre Andreia cu mult profesionalism, rabdare si atentie. Ne-am simtit minunat si iti multumim frumos pentru toate acestea! Recomandam cu drag, face o treaba minunata! Cu siguranta o sa revenim cu cel mic in studioul tau, pentru a imortaliza si alte 'emotii'!"

Catalina
-
Elena
"Treaba cu Andreia a venit ca fundita pe cutia de cadou.. Sau ca steaua în vârful bradului. Spun asta pt ca am apelat la Andreia in ultimul moment, ne-am hotarat sa facem botezul micutului a 3a zi de Crăciun iar ea ne-a ajutat. Ne-a ajutat sa ne relaxam, sa avem timp să ne privim in ochi intr-o zi asa agitată si sa avem o clipă de răgaz în care sa realizam ca e o zi importantă pentru noi, dar mai ales pt bebe. Iar cand au venit pozele, exact asta se vede in ele. Multumim si te pupăm!"